Oldalak

2010. augusztus 5., csütörtök

Ismét megjelent!

...már hatodszorra, azaz fél éves lett a Kifőztük magazin! :)
Elérhetősége a szokásos: a korábban már megjelent példányokkal együtt, egy-két kattintással letölthető a magazin weblapjáról. Nyár(vég)i, szezonális receptekkel készültünk.


Bár a befőttkészítés ma már kevéssé népszerű, olykor hasznos lehet a tartósítás eme formája is. Ebben a számban többek között azt is megmutatom nektek, hogyan teszem el az őszibarackbefőttet.

3 megjegyzés:

  1. Nagyon jó lett a címlap. Olyan kerek fűszertartót láttam egyszer egy főzőműsorban, és már akkor is tetszett:)

    VálaszTörlés
  2. Hogyan teszed el a befőttet?
    Honnan teszed el, a konyhából?
    Vagy útban volt a szobában?

    Nem értem...

    :DDD

    VálaszTörlés
  3. Ildy, nekem is nagyon tetszik - a borító és a fűszertartó is. :)

    szepyke, jahh igen el az újból, mi ezen az érthetetlen? :D

    VálaszTörlés