tag:blogger.com,1999:blog-3642704175289942364.post3592331023619260256..comments2023-08-15T16:18:40.792+02:00Comments on egycsipet: Szilvalekváregycsipethttp://www.blogger.com/profile/14928212459979395939noreply@blogger.comBlogger7125tag:blogger.com,1999:blog-3642704175289942364.post-61294265099481034882011-09-09T19:34:30.612+02:002011-09-09T19:34:30.612+02:00Csibe, köszi! :)))Csibe, köszi! :)))egycsipethttps://www.blogger.com/profile/14928212459979395939noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-3642704175289942364.post-10300396502679547192011-09-08T11:16:45.544+02:002011-09-08T11:16:45.544+02:00Régen a nagyikám, most anyu készíti...én még nem p...Régen a nagyikám, most anyu készíti...én még nem próbáltam!<br />..és bakker ügyes vagy :)Csibehttps://www.blogger.com/profile/09731112192558683720noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-3642704175289942364.post-75058633974698821582011-09-06T18:26:27.446+02:002011-09-06T18:26:27.446+02:00Petra, jön majd, jön... :)) Köszi!
B&P, szia...Petra, jön majd, jön... :)) Köszi! <br /><br />B&P, sziaa! Örülök, hogy újra behálózódtál. ;)<br /><br />Éva, így van, szerintem is remek - a lekvár és a recept is. Nem sokat kell dolgozni vele, szépen megfő magában. :))<br /><br />Trollanyu, is-is. Kicsit sötétebb a színe - ezt valamikor délelőtt fotóztam, ilyenkor nagyon tűz a nap, gondolom ez sem és a háttér sem tett jót az összhatásnak. egycsipethttps://www.blogger.com/profile/14928212459979395939noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-3642704175289942364.post-14110742299486352252011-09-06T15:13:32.961+02:002011-09-06T15:13:32.961+02:00Nagyon jó a házi szilvalekvár:) Nekem anyukám főzö...Nagyon jó a házi szilvalekvár:) Nekem anyukám főzött minden évben isteni lekvárokat, mostmár majd nekem kell megpróbálnom. Érdekes színe van, vagy csak a kép ilyen?trollanyuhttps://www.blogger.com/profile/09422338060370020956noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-3642704175289942364.post-87158584991226254052011-09-06T14:35:11.920+02:002011-09-06T14:35:11.920+02:00Ezt a módszert ismerem nagyon régen tettem így el ...Ezt a módszert ismerem nagyon régen tettem így el ecettel és nagyon finom volt. Ami még ennek a technikának előnye hogy nem fontos őrizni a lekvárt és nem köpköd!:)Évahttps://www.blogger.com/profile/16039663404789252611noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-3642704175289942364.post-61644713871615592702011-09-06T14:03:07.907+02:002011-09-06T14:03:07.907+02:00Hellóóó :)))Hellóóó :)))Bors and Pepperhttps://www.blogger.com/profile/15162287644528272094noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-3642704175289942364.post-69597176623346464822011-09-06T12:45:23.995+02:002011-09-06T12:45:23.995+02:00Engem az a süti érdekelne, de nagyon... :)))
Guszt...Engem az a süti érdekelne, de nagyon... :)))<br />Guszta lett a lekvárod.Petrahttps://www.blogger.com/profile/07531359663671261570noreply@blogger.com