Oldalak
(Áthelyezés ide: ...)
főoldal
címkék
receptek ABC-ben
tartalomjegyzék
tartósítás
hasznos
egyebek
profil
▼
2012. február 26., vasárnap
St. Honoré torta
›
Azaz ~szerűség . A tészta-varázs-könyvben néztem ki és mivel éppen aktuálissá vált egy torta, azt készítettem el. Vagyis kábé azt. :) A t...
17 megjegyzés:
2012. február 23., csütörtök
Varázslatos tésztavilág
›
Számtalan blogon találkozhattatok már Michel Roux: Tésztavarázs sósan és édesen című könyvét méltató bejegyzésekkel. Nos, a könyv néhány h...
11 megjegyzés:
2012. február 18., szombat
Gesztenyés krémes
›
Tegnap mindenáron habos-krémes sütit szerettem volna készíteni (enni :D) - ez lett belőle. Az alapja egy gesztenyéből készített, vékony pi...
13 megjegyzés:
2012. február 8., szerda
A tarhonya elkészítése
›
Amikor elkezdtem a blogot írni, azzal a jól hangzó tervvel álltam neki, hogy majd konyhai analfabétáknak is írok bejegyzéseket. Tudjátok, o...
35 megjegyzés:
2012. február 7., kedd
Citromkrém
›
Rá kellett jönnöm, hogy valószínűleg én vagyok az egyetlen blogger, aki nem az anyatejjel szívta magába a citromkrém elkészítésének mikéntj...
17 megjegyzés:
2012. február 6., hétfő
Citromos-csókos parfé
›
Férjem névnapjára készült: nagyon szereti a citromos édességeket és mivel most lusta módon nem volt kedvem tortával vacakolni, erre a dessz...
13 megjegyzés:
‹
›
Főoldal
Internetes verzió megtekintése