Oldalak
(Áthelyezés ide: ...)
főoldal
címkék
receptek ABC-ben
tartalomjegyzék
tartósítás
hasznos
egyebek
profil
▼
2012. szeptember 10., hétfő
Burgonyás zöldbabfőzelék
›
Azt hiszem, megtaláltam! Ez lesz a nyerő változat nálunk a zöldbabra, csak az alapszabályokat nem szabad figyelmen kívül hagyni. Ezek pedi...
3 megjegyzés:
2012. szeptember 6., csütörtök
Darált paprikakrém
›
Az elmúlt napok (hetek) a változások időszaka volt, több szempontból is feje tetejére állt az életünk - a középpontban az áll, hogy nagylán...
5 megjegyzés:
2012. augusztus 27., hétfő
Ecetes almapaprika
›
A savanyított almapaprika nagy kedvencem, de mindig házon kívül eszem. Ez a savanyúság akkor a legjobb, ha csípős, kemény húsú (és nem lesz...
3 megjegyzés:
2012. augusztus 26., vasárnap
Sörrel sült sertés
›
Sertéssült. Ritkán, de akkor annál nagyobb élvezettel fogyasztjuk. Bőrrel együtt, mert úgy az igazi. :) Egyszerű és könnyű elkészíteni, jól...
5 megjegyzés:
2012. augusztus 20., hétfő
Ketchup házilag
›
Ketchupot nagyon könnyű házilag készíteni. Bár kicsit lassan készül el, de sok munkát nem igényel, és a tűzhely mellett töltött időnkért cs...
5 megjegyzés:
2012. augusztus 13., hétfő
Ribiz.li.kőr
›
Egy újabb finom, könnyű, gyümölcsös likőrt hoztam, ami persze ismét csak jövőre lesz aktuális annak, aki elkészítené... Sebaj, addig legal...
6 megjegyzés:
‹
›
Főoldal
Internetes verzió megtekintése