Oldalak
(Áthelyezés ide: ...)
főoldal
címkék
receptek ABC-ben
tartalomjegyzék
tartósítás
hasznos
egyebek
profil
▼
2013. június 25., kedd
Zöldborsós karaj
›
Gyerekkori ízemlék, anyum főzött időnként zöldborsós húst és én nagyon szerettem. Az ő receptje nincs meg, saját kútfő alapján készítem, de...
2 megjegyzés:
2013. június 19., szerda
Meggyes "sajttorta" pohárban
›
Nagyon egyszerű desszert, ami ráadásul a készleten lévő hozzávalók függvényében remekül variálható. Mutatós: alkalmakra, vendégeknek; gyors...
2 megjegyzés:
2013. június 3., hétfő
Jót, jól - Neil Perryvel
›
Milyen a jó étel? A válasz nyilván szubjektív és nem könnyen körülhatárolható, de az opciók egyike lehet, amikor azt mondjuk: ez annyira j...
2013. május 28., kedd
Meggyes-ribizlis (vajas) piskóta
›
Ritkán készítem ezt a piskótát, olyankor gyümölcsökkel, leginkább meggyel megszórva sütöm. Nagyon finom, szeretjük is, bár az igazat megval...
2013. május 22., szerda
Akácvirág likőr
›
Egy kis szünet után újra itt - nem mondom, hogy frissen, nem is kipihenten, de egy új recepttel. :) A fotókat nézzétek el légyszi', iga...
2013. április 18., csütörtök
Mogyorótekercs
›
A tekercs, amiben mogyorókrém lakik. Na nem a csokis bolti változat, hanem egyszerű, főzött, "nagyon mogyorós" krém. A piskóta te...
4 megjegyzés:
‹
›
Főoldal
Internetes verzió megtekintése