2014. május 26., hétfő

Martha Stewart magyarul

Azok, akik régóta követik a blogot, már találkozhattak nálam néhányszor Martha Stewart nevével. Leginkább a desszertek tekintetében szeretek a honlapjához fordulni, mert nagyon szerethető ötletekkel tudja egyedivé változtatni még a legszimplább muffint is. Emellett a receptjei egyszerűek és könnyen variálhatók...ami az alapanyagok esetleges hiánya miatt időnként rendkívül jól jön. :)


A sok angol nyelvű Martha recept után aztán extra meglepetésként ért, hogy van már magyar Martha is: Stahl magazin különszám formájában. Végig is lapozgattam az áprilisi számot és örömmel láttam, hogy ahogyan azt a köszöntő is ígéri, hazai viszonyokra szerkesztett receptek szerepelnek benne: olyanok, amiket többnyire még én is el tudok készíteni :P - hiába a távolság a jobban ellátott nagyvárosoktól. Na jó, azért be kell vallanom, a wontonlapok beszerzésére még rá kell gyúrnom, de tipikus, hogy valami hasonló jóság szükséges az első desszerthez, ami megtetszik... :D
Szuper tésztarecepteket is találtam az újságban, és mivel tésztafélék nálunk elég sokszor szerepelnek az asztalon, így mindig örülök, ha újabb ígéretes ízötletekre találok. Úgyhogy igazán kíváncsian várom a többi számot, mivel rukkolnak elő majd a Stahl magazin szerkesztőségében, de remélem, hogy a jó kezdés után hasonlóan jó lesz a folytatás is. :)

Nincsenek megjegyzések :

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...