2009. június 27., szombat

Lényeg nélküliség

Kiskukta kiszemeltje lettem - igazán megtisztelő! :) Sajnos a labda nálam marad, még nagyon "új" vagyok ahhoz, hogy továbbdobjam.

6 lényegtelen dolog
Hogy mi lényeges vagy lényegtelen, az adott pillanat adja. Ami most számít, az egy perc múlva elvesztheti jelentőségét. Úgy vélem, hogy bár az apró-cseprő történések lényegtelenek, az egész szempontjából mégis sokat számítanak. Nem hiába mondják: mindennek oka van. :)

Ebben a korai percben lényegtelennek tartom, hogy napok óta keveset alszom, mert az a fontos, hogy a kicsim pihenjen. Lényegtelen, hogy most végre aludhatnék, mert dolgom van, amit el kell végeznem. A feladat egyébként szintén lényegtelen, de valamikor az ilyenekkel is foglalkoznom kell. Lényegtelen, hogy már ittam egy kávét, a jó kezdethez nem sikerült hozzájárulnia. Lényegtelen, hogy ma 5 percre láttam a páromat, a lényeg, hogy hazatérjen. Lényegtelen, hogy mit írtam, a lényeg az, hogy már egy órája írom és végre sikerült befejeznem. :)))

2 megjegyzés :

Kiskukta írta...

Örülök hogy leírtad, és remélem, hogy lényegesen javulni fognal ezután a napjaitok, éjszakáitok.

egycsipet írta...

Köszi :) - most éjjel már sikerült kb. 3x2 órát aludnom, picurka is elvolt a sajátjában, ez haladás. Egészen friss vagyok. :)))

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...