2011. február 21., hétfő

Ölelések

Mi segítene jobban gyógyulni, mint egy baráti ölelés? :) Az elmúlt héten az ágyat nyomtam, így rám éppen rám fért egy újabb és mivel ma már viszonylag jól érzem magam (de legalábbis képesnek arra, hogy összerakjak két értelmesnek tűnő mondatot), végre pótolom az elmaradásomat ölelés témakörben.
Az első ölelésemet Kiskuktától kaptam, majd érkezett egy újabb Ceffától, végül egy foncsitól. Cseppet sem nagyképűen megállapíthatom, hogy az első abszolút nem lepett meg ;)), míg az utóbbi kettő már annál inkább. Köszönöm szépen nektek, lányok! :)


Az ölelést a játékszabály értelmében tovább kell adni (öt embernek) és leírni, hogy miért őket ölelem. :)) Nos, bevallom, azért sem siettem ezzel a poszttal, mert eléggé magamnak való ember vagyok (nem cikizni) és nehéznek tűnt összeszednem az öleléseimet, de végül csak sikerült...

Elsőként visszaadnám Kiskuktának, aki nélkül ez a blog nem is jött volna létre. Hogy létrejötte jó vagy sem, azt mindenki döntse el maga. ;P A blogvilágban Kiskuktával a legrégebbi az ismeretségünk, ráadásul azon mázlisták egyike vagyok, aki már találkozhatott vele személyesen, sőőőt, ehetett a süteményéből! :)
Másodsorban Ceffának, aki csodaszép virágcsodákkal örvendeztet meg minket a blogján és aki nem is tudja, de a tavalyi adventi koszorúmat az ő leírása alapján készítettem el (azaz bénáztam össze, de ez az én saram, nem Ceffáé :D).
Harmadsorban foncsinak, amiért olyan szépet/meglepőt írt nekem/rólam ennél a játéknál. Abszolút meglepett, ha valaki egyszer megkérne, hogy jellemezzem a blogomat, azt hiszem a foncsi által vázolt szempont lenne az utolsó, amit kiemelnék. Így külön köszönöm és nagyon örülök, hogy így látod! :))
Negyedsorban Melindának, amiért olyan kedvesen navigálja porontyomat a nagybetűs Élet felé. :) Na jóóó, és persze a csodaszép kézimunkáiért is. :)))
Ötödsorban szepynek, csak mert. Ő tudja. Vagy nem. :D

3 megjegyzés :

szepyke írta...

De, tudja. És köszöni. Szépen. :)

egycsipet írta...

És tudja! :)))

Melinda írta...

Köszönöm szépen!:))

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...