...már hatodszorra, azaz fél éves lett a Kifőztük magazin! :)
Elérhetősége a szokásos: a korábban már megjelent példányokkal együtt, egy-két kattintással letölthető a magazin weblapjáról. Nyár(vég)i, szezonális receptekkel készültünk.
Bár a befőttkészítés ma már kevéssé népszerű, olykor hasznos lehet a tartósítás eme formája is. Ebben a számban többek között azt is megmutatom nektek, hogyan teszem el az őszibarackbefőttet.
Elérhetősége a szokásos: a korábban már megjelent példányokkal együtt, egy-két kattintással letölthető a magazin weblapjáról. Nyár(vég)i, szezonális receptekkel készültünk.
Bár a befőttkészítés ma már kevéssé népszerű, olykor hasznos lehet a tartósítás eme formája is. Ebben a számban többek között azt is megmutatom nektek, hogyan teszem el az őszibarackbefőttet.
3 megjegyzés :
Nagyon jó lett a címlap. Olyan kerek fűszertartót láttam egyszer egy főzőműsorban, és már akkor is tetszett:)
Hogyan teszed el a befőttet?
Honnan teszed el, a konyhából?
Vagy útban volt a szobában?
Nem értem...
:DDD
Ildy, nekem is nagyon tetszik - a borító és a fűszertartó is. :)
szepyke, jahh igen el az újból, mi ezen az érthetetlen? :D
Megjegyzés küldése