2010. augusztus 5., csütörtök

Ismét megjelent!

...már hatodszorra, azaz fél éves lett a Kifőztük magazin! :)
Elérhetősége a szokásos: a korábban már megjelent példányokkal együtt, egy-két kattintással letölthető a magazin weblapjáról. Nyár(vég)i, szezonális receptekkel készültünk.


Bár a befőttkészítés ma már kevéssé népszerű, olykor hasznos lehet a tartósítás eme formája is. Ebben a számban többek között azt is megmutatom nektek, hogyan teszem el az őszibarackbefőttet.

3 megjegyzés :

Ildy írta...

Nagyon jó lett a címlap. Olyan kerek fűszertartót láttam egyszer egy főzőműsorban, és már akkor is tetszett:)

szepyke írta...

Hogyan teszed el a befőttet?
Honnan teszed el, a konyhából?
Vagy útban volt a szobában?

Nem értem...

:DDD

egycsipet írta...

Ildy, nekem is nagyon tetszik - a borító és a fűszertartó is. :)

szepyke, jahh igen el az újból, mi ezen az érthetetlen? :D

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...