2010. október 19., kedd

Kifőzzük karácsonyra is!

Akik figyelemmel követik a Kifőztük háza táját, már június környékén megneszelhették, hogy valami egészen nagy dobásra készülünk. Olyan nagyra, amely túlnő rajtunk, túlnő még "gasztrobloggián" is.

Ennek az ezidáig példátlan összefogásnak, 115 blogger keze munkájának a gyümölcse készül megszületni - még alakul, formálódik, de már nem várat sokáig magára. A születendő gyümölcs nem más, mint egy karácsonyi kiadvány, mely mindezen blogok egy-egy munkáját foglalja magába: többségében karácsonyi recepteket, de a résztvevő kézműves blogok jóvoltából egyéb karácsonyhoz kapcsolódó ötletek is szerepelnek majd benne.


Mint oly sokan tudjátok már, a Kifőztük egy ingyenesen letölthető magazin, a karácsonyi különszám azonban nem az lesz. Pénzt kérünk érte, de nem magunknak, hanem rászoruló, éhező gyermekeknek.

Magyarországon ma nagyon sok kisgyermek él rossz körülmények között, többük az óvodai, iskolai menzakoszton kívül nem jut más ételhez, előfordul az is, hogy otthon szó szerint éhezik. Az ő karácsonyukat szeretnénk a támogatásokból bearanyozni: a befolyt adományokból partnerünk segítségével tartós élelmiszercsomagokat juttatunk el hozzájuk.

Segíts nekik, ha megteheted, nincs limit: bármekkora összeg segítség lehet ezeknek a gyerekeknek!

Ha van blogod, weboldalad, adományodon felül vidd hírét az akciónak is: tedd ki a karácsonyfás képet és már most irányítsd rá a figyelmet a Kifőztük Karácsony weboldalára
A karácsony legyen mindenkinek karácsony!
Köszönjük!

2 megjegyzés :

szepyke írta...

Megint bőgök... Anyám, megkereshetnénk valamilyen papírzsebkendős céget, mert ha sok ilyet olvasok, egész nap zokogok...

egycsipet írta...

...mindig tudtam, hogy siralmas a fogalmazásom...
:D

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...