2011. január 19., szerda

Savanyú káposztával töltött malacdarab


Ez a darabka még a hétvégén készült - a hús már a fagyasztóban lapulva várta, hogy kezdjek vele valamit, amikor apum beállított egy adag savanyú káposztával. Azonnal bevillant szepy guszta káposztás sültje, muszáj volt cselekednem! :)


Recept itt vagy a Kifőztük 2011/1-es számában. Nálam csak apróbb módosítások történtek, úgy mint más zöldségeket használtam hozzá, illetve az egész káposzta nem fért be a húsba, így azon ágyaztam meg a serpenyőben. Nagyon finom lett a végeredmény, csak - a férjem szerint - kevés. :P Próbáljátok ki, nem fogjátok megbánni! :)

Nálam ezekből készült: 60-65 dkg bőrös malackaraj, 1 kg savanyú káposzta, 2 szelet füstölt szalonna, 1 nagyobb sárgarépa, kb. 30 dkg sütőtök, 1 fej lilahagyma, 3 nagyobb alma, 5 gerezd fokhagyma, só és őrölt bors.

16 megjegyzés :

Ditta írta...

Most jártam Gizinél,nála őz pöri,nálad meg ez a malachusi,de meg éheztem:-),de nagyon finom lehetett,nagyon szép képek,meg a kaja is:-)

szepyke írta...

Ez öröm ez boldogság, hogy ízlett!:)))

Kiskukta írta...

Jól néz ki nagyon, csak úgy mosolyog!

egy pici írta...

Nagyon jól néz ki!

Bianka írta...

Hű ez fantasztikus

Eszter írta...

Anyám, add el a házat! Micsoda étel... hmm.
Gratulálok hozzá! Szuper!

Juci írta...

Hát ez egy jó kis darab, az biztos, és milyen guszta!
Borsófőzelék az ebéd tükörtojással nálunk, nem cserélünk?

Ami írta...

Szepy nagyon alkotott ezzel a töltött hússal. És a tied is írtó guszta! :) nyami!

egycsipet írta...

Köszönöm lányok, szepyé a dicséret. :)

Juci, deeeee! Jöhet! :))

Ottis írta...

Ez igen!Jól néz ki!

Moha írta...

Csipet nekem nincs cserealapom én csak úgy mennék ebédre, ha lehet!
Mesésen néz ki!

egycsipet írta...

Ottis, Moha: köszönöm! :)

szepyke írta...

Felveszem Mohát és indulunk? Ok baby?:))

egycsipet írta...

GPS? Van? :D

szepyke írta...

Van hát... nekem ne lenne??? :P

egycsipet írta...

Jó-jó, tudom, ami másnak... :DDD

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...