Ez a darabka még a hétvégén készült - a hús már a fagyasztóban lapulva várta, hogy kezdjek vele valamit, amikor apum beállított egy adag savanyú káposztával. Azonnal bevillant szepy guszta káposztás sültje, muszáj volt cselekednem! :)
Recept itt vagy a Kifőztük 2011/1-es számában. Nálam csak apróbb módosítások történtek, úgy mint más zöldségeket használtam hozzá, illetve az egész káposzta nem fért be a húsba, így azon ágyaztam meg a serpenyőben. Nagyon finom lett a végeredmény, csak - a férjem szerint - kevés. :P Próbáljátok ki, nem fogjátok megbánni! :)
Nálam ezekből készült: 60-65 dkg bőrös malackaraj, 1 kg savanyú káposzta, 2 szelet füstölt szalonna, 1 nagyobb sárgarépa, kb. 30 dkg sütőtök, 1 fej lilahagyma, 3 nagyobb alma, 5 gerezd fokhagyma, só és őrölt bors.
16 megjegyzés :
Most jártam Gizinél,nála őz pöri,nálad meg ez a malachusi,de meg éheztem:-),de nagyon finom lehetett,nagyon szép képek,meg a kaja is:-)
Ez öröm ez boldogság, hogy ízlett!:)))
Jól néz ki nagyon, csak úgy mosolyog!
Nagyon jól néz ki!
Hű ez fantasztikus
Anyám, add el a házat! Micsoda étel... hmm.
Gratulálok hozzá! Szuper!
Hát ez egy jó kis darab, az biztos, és milyen guszta!
Borsófőzelék az ebéd tükörtojással nálunk, nem cserélünk?
Szepy nagyon alkotott ezzel a töltött hússal. És a tied is írtó guszta! :) nyami!
Köszönöm lányok, szepyé a dicséret. :)
Juci, deeeee! Jöhet! :))
Ez igen!Jól néz ki!
Csipet nekem nincs cserealapom én csak úgy mennék ebédre, ha lehet!
Mesésen néz ki!
Ottis, Moha: köszönöm! :)
Felveszem Mohát és indulunk? Ok baby?:))
GPS? Van? :D
Van hát... nekem ne lenne??? :P
Jó-jó, tudom, ami másnak... :DDD
Megjegyzés küldése