2012. március 31., szombat

Ajánló húsvétra

Kezdem azzal, hogy van ám nekem egy húsvéti aloldalam, ami az év nagy részében rejtve van - annyira, hogy most fedeztem csak fel, hogy még mindig megvan. :D Ezt az aloldalt a mostani bejegyzés kapcsán frissítettem és az aloldalaknál is kitettem :)), úgyhogy aki az összes húsvétra integrálható bejegyzésemet egy kupacban szeretné látni, legyen szíves ott nézelődjön.
Aztán folytatom azzal, hogy a tavalyi húsvéti ajánlathoz képest nem sok újdonsággal rendelkezik a blog - legalábbis adott témában, úgyhogy aki a tavalyit már látta, most nem (sem) fog elalélni. Nem is terveztem ajánlót, sőt, be kell valljam, ha Vicuska és Mági nem invitálnak erre a játékra, szerintem nem is tudatosul, hogy jövő hétvégén már húsvét van. :)) Még szerencse, hogy megtették: lányok, köszönöm szépen itt is az invitálást! :*

Hát jöjjön az ajánló! Tavaly már leírtam, hogy nálunk a húsvét "a sonka", "a tojás" és "a torma" - tehát ételek választékában igencsak nagyok a hiányosságaim. Csak semmi bárány és nyúl, az egyébként népszerű hidegtálak sem voltak nálunk népszerűek - de ha szeretnétek, elkészítem majd azt a tipikus "húsvéti szendvicset", amit anno anyum a locsolóknak kínált. :)) Ezeken túl (tehát sonka-tojás-torma-szecsó) én komolyan semmit, de semmit nem kötök a húsvéthoz.
De ha már ajánlat, akkor azért a sütiken kívül illik mást is mutatni: szerencsére nemrég készítettem egy töltött tojást, úgyhogy legyen ez az első a "sorban". :)

5 megjegyzés :

Mági írta...

Nagyon étvágygerjesztők. Van miből választani!
Szép hétvégét!

Éva írta...

Nagyon jókat szedtél sorba, ilyenkor a bőség zavara van nem is tudnék választani. Azért is jó mikor megnézzük a mások blogját hogy amit elfelejtünk az ilyenkor beugrik hogy még több legyen amiben tudunk választani.Legalábbis én így vagyok vele!

Vicuska írta...

Kiváló, remek válogatás! Örülök, hogy elfogadtad a játékot és Húsvét napját sem nézed el :D Én is abban voltam valamiért, hogy egy héttel később lesz, jó mementó ez a játék :) Megyek, megszemlélem az aloldaladat :) Szép hétvégét, jó készülődést, hangulatot az ünnepekre!

trollanyu írta...

Nagyon jó az ajánlód, tele finomságokkal:) Az a csülkös cipó most nagyon izgatja a fantáziámat, mindenképpen ki kell próbálnom:)

egycsipet írta...

Köszönöm szépen lányok! :))
Éva, valóban jó ötleteket lehet ilyenkor szerezni, hasznosak ezek a kis összefoglalók! Én pl. így a blogokon keresztül tudtam meg 2-3 éve, hogy húsvétkor a kalács is szokás - nálunk ugyanis nem volt az. :))))

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...